« Takaisin

INDIAN Scout Sixty 16 990 €

Perustiedot

Vm./Rek. vuosi: 2016

Mittarilukema: 1 km

Käyttämätön: Kyllä

Ilmoitus päivitetty: 25.4.2016 16:40

Kuvaus

NYT MYÖS 60 TUUMAISENA TODELLA EDULLISESTI INDIAN TALLIIN!!! KYSY SUPERTARJOUS KOEAJOPYÖRÄSTÄ!!!

RAHOITUS 2, 99% KOROLLA!!!

INDIAN JA VICTORY KOEAJOKIERTUE KIERTÄÄ YMPÄRI SUOMEN KLIKKAA AJA KATSO PAIKKAKUNNAT http://keljonkonehuolto.fi/?page_id=4

käy myös sivuillamme:

http://keljonkonehuolto.fi/

UUTTA VOIT NYT TEHDÄ SANTANDER RAHOITUKSEEN RAHOITUSKYSELYN JA SAADA PÄÄTÖKSEN SUORAAN NETISSÄ, KLIKKAA SEUR. LINKKIÄ: http://keljonkonehuolto.fi/?page_id=1047


Legenda on palannut. Aivan kuten alkuperäinenkin, on myös täysin uusi Indian Indian® Scout ™ innovatiivinen ja visuaalisesti uskomattoman linjakas amerikkalainen cruiseri. Sen sydämenä sykkii ensimmäistä kertaa vesijäähdytteinen Indian-moottori, tehokas ja luotettava 60-kuutiotuumainen V-Twin. Se tarjoaa hämmästyttävän määrän voimaa aina tarvittaessa. Lisäksi vakiovarusteena ABS-jarrut. Uusi mallimme tulee siivittämään legendaarisen Indian® Scoutin ™ pitkälle matkalle tulevaisuuteen, tutulla Indianille uskollisella tyylillä.

60-kuutiotuumainen SCOUT™ -moottori

Scoutin uusi moottori vetoaa kuskinsa oleellisimpiin aisteihin: ulkoisesti näyttävä kone, sielua sekoittava pakoääni ja riittävät tehoreservit sytyttävät kaikkien Scoutilla ajavien menohalut.

Luotettava ja tehokas vesijäähdytys tekee pyörästä toimintavarman ja suorituskykyisen kaikissa olosuhteissa.

Keveys

Kevyt runko korostaa Scoutin ohjattavuutta ja lisää hauskuuskerrointa. Laadukas jousitus tekee ajamisesta silti mukavaa. Takajousitus on myös säädettävissä. Matala painopiste ja sopiva ohjauskulma tekevät mutkateillä ajamisesta nautintoa.

Istuin yhdelle. Aidosta ruskeasta nahasta.

Istuin on modernisoitu, mutta autenttinen versio alkuperäisestä Indian Scoutin istuimesta. Sen mukavuus vetää vertoja vain sen kestävyydelle.

Nykyaikaista tekniikkaa

Polttoaineen suorasuihkutus, vastapainotettu kampiakseli ja 6-vaihteinen aski tuovat sinut tälle vuosituhannelle – itse voit fiilistellä retron lumoissa.

Muotoilu

Alkuperäisen Indian Scoutin muotokieli on selvästi nähtävissä myös uudessa Scoutissa. Kaikki olennaiset osat ovat reilusti näkyvissä tuoden oman osansa pyörän ulkonäköön. Sulavat linjat saavat Scoutin näyttämään siltä, kuin se olisi aina liikkeessä.

Klassinen kolmiorunko

Indianille niin tyypillinen rungon kolmiomuoto on suunniteltu uudestaan ja tuotu ominaisuuksiltaan tähän aikaan.
Piilota

Myyjän yhteystiedot

Keljon Konehuolto

Kotisivut: http://www.keljonkonehuolto.fi/

Osoite: Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä

Puh: 0207 571 740

Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteyttä

 
« Takaisin
Tulosta