« Takaisin

INDIAN Chief Chieftain® - Red/Black & Red/Cream & Blue/Cream 39 990 €

Perustiedot

Vm./Rek. vuosi: 2015

Kuutiotilavuus: 1800 cm3

Käyttämätön: Kyllä

Ilmoitus päivitetty: 21.4.2015 15:32

Kuvaus

Uusi ilme. Sama sielu. Vuoden 2015 Indian® Chieftain™ henkii historiaa, mutta elää täysillä tässä päivässä. Chieftain on ensimmäinen Indian, jossa on kovat katteet, kovat sivulaukut ja ennennäkemättömät mukavuusvarusteet. Et ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa Indiania, silti Chieftain henkii legendaarisen Indianin DNA:ta.

THUNDER STROKE® 111

Thunder Stroke® 111 –moottori tuottaa 139 Nm vääntöä ja noudattaa uskollisesti perinteisen Indian-moottorin tyyliä.

Kovat satulalaukut

Tilavat ja kovat sivulaukut ovat pikakiinnitteisiä ja niissä on kauko-ohjattu lukko. Ne voi avata joko suoraan keskikonsolista napilla tai kätevästi suoraan avaimenperässä olevalla kaukosäätimellä.

Tuulilasi

Tuulilasia voi nostaa ja laskea sähköisesti vain pelkällä napin painalluksella. Voit optimoida ilman virtauksen ja suojan määrän aina ajo-olosuhteiden mukaan.

Stereolaitteisto

Katteiden sisään kätkeytyy tyylikäs ja tehokas audiolaitteisto, joka antaa sinulle kahden kaiuttimen kautta tarkan ja puhtaan soudin. Katteen aerodynamiikka pitää huolta, että voit nauttia musiikista kaikessa rauhassa.

Bluetooth-yhteys

Voit yhdistää oman puhelimen Indian® Chieftainin® audiojärjestelmään langattomasti bluetoothin avulla. Soittolistat näkyvät monitoiminäytöllä ja voit kahvoissa olevien näppäinten avulla käyttää soitintasi.

Ajovalot

Upeat ajovalot näyttävät sinulle suuntaa mille tielle ikinä päädytkään.

Myyjän yhteystiedot

Keljon Konehuolto

Kotisivut: http://www.keljonkonehuolto.fi/

Osoite: Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä

Puh: 0207 571 740

Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteyttä

 
« Takaisin
Tulosta